Okno d.o.o.
Nadstrešnice za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta

Nadstrešnice za zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta


Prilikom kupnje ili izgradnje kuće, prije ili kasnije nameće se pitanje uređenja okućnice te ujedno i pitanje zaštite od nepovoljnih vremenskih uvjeta, poput kiše, snijega, vjetar… U tom slučaju obratite se nama, jer u ponudi naše tvrtke možete pronaći nadstrešnice koje prilagođavamo Vašim idejama i željama. Nadstrešnice koje brzo isporučujemo i montiramo prema Vašim potrebama i dimenzijama, izrađujemo od aluminijske konstrukcije sa ispunom od stakla. Dakle, nadstrešnice su napravljene od materijala atraktivnog izgleda, ali i otpornog na hrđu i sve vremenske uvjete. 

Prednost nadstrešnica u našoj ponudi višestruka je. Osim što garantiramo dugotrajnost i moderan dizajn, naše nadstrešnice karakterizira visoka svjetlosna propustivost, a također se uklapaju u svaki životni prostor.

Nadstrešnice mogu biti samostalne konstrukcije ili nastavak bilo stambenog, bilo poslovnog objekta. Mogu služiti kao zaštita od kiše ili jakog sunca prilikom boravka na terasi, ali i kao svojevrsna garaža, odnosno zaštita za Vaš automobil. Kad je riječ o nadstrešnicama iznad ulaznih vrata, imajte na umu da one dodatno utječu na izgled Vašeg objekta. Stoga ne brzajte s odlukama, već se posavjetujte sa našim stručnjacima kako bi bili dugoročno zadovoljni konačnim rezultatom.

Bilo da želite zaštiti svoj automobil, dio iznad ulaznih vrata stambenog ili poslovnog objekta ili terasu na kojoj ćete boraviti, obratite se nama, jer garantiramo Vam kvalitetu naše usluge. 

Osnovni tipovi konstrukcije

Tip-1
Tip-1
Tip-2
Tip-2
Tip-3
Tip-3
Tip-4
Tip-4
Tip-5
Tip-5
Tip-6
Tip-6
Tip-7
Tip-7
Tip-8
Tip-8
Tip-9
Tip-9
Tip-10
Tip-10

GALERIJA SLIKA